top of page

Onderstaand zijn de tarieven voor de verhuur van het appartement weergegeven. Omdat het appartement ook op andere websites wordt aangeboden, kunt u voor de meest actuele beschikbaarheid het best contact opnemen met Jet van den Berg of een mail sturen.

De tarieven voor de verhuur van het appartement zijn als volgt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De huurprijzen zijn inclusief water en energieverbruik. Bijkomende kosten zijn hierboven vermeld. Voor kinderen onder de zes jaar oud hoeft geen kurtax te worden betaald. Overigens zijn er veel kortingen en voordelen geldig wanneer u gebruik maakt van de Gästekarte. U kunt bij de plaatselijke Tourist Office de kaarten ophalen, waardoor u van diverse kortingen in heel Wallis gebruik kunt maken. Kijk voor alle kortingen die mogelijk zijn op deze website

 

Onderstaand is de meest actuele beschikbaarheid van de Lodge weergegeven. Hoewel wij altijd onze uiterste best doen om te zorgen dat het overzicht correct is en de actuele situatie weergeeft, kan het zijn dat er onverhoopt toch net nieuwe afspraken gemaakt zijn. Daarom altijd het verzoek contact op te nemen om met ons af te stemmen wat uw wensen zijn en hoe we daar op een goede manier invulling aan kunnen geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2024-05-05 om 18.14.29.png
bottom of page